Friday, October 16, 2009

'Healing Crisis' Di Awal Pemakaian Premium BeautifulSelalunya di awal pemakaian Premium Beautiful, anda mungkin akan mengalami 'healing crisis'- proses ini berlaku kerana proses penyahtoksid dari dalam badan sedang berlaku. Ianya mungkin juga tidak berlaku- bergantung kepada tahap kesihatan badan anda. Berita baiknya ia selalunya berakhir dalam masa 24jam. Jangan risau jika anda mengalaminya- sebab ianya adalah positif kerana ia petanda penyakit anda dibongkarkan dari dalam badan dan akhirnya di lenyapkan terus dari badan.


Symtom-symtom yang normal berlaku kepada 'client':

1. Sakit kepala - bagi orang yang kerap sakit kepala dan migrain. Pastikan juga anda minum cukup air.

2. Sakit tulang belakang - bagi orang yang selalu mengalami sakit belakang ~ tindakan awal menyelaraskan tulang belakang.

3. Terkentut dan sendawa - bagi orang yang banyak angin ~ tindakan membuang angin. Angin banyak di dalam badan bermakna badan anda berasid.

4. Badan rasa sedikit sakit - bagi orang yang selalu demam dan sakit sendi-sendi kerana semasa memakai Premium Beautiful seperti di dalam proses berurut.

5. Payudara terasa sengal-sengal - memulihkan dan bertindak untuk menegangkan dan menaikkan semula buah dada seperti zaman remaja.

6. Berat badan turun - menunjukkan berat badan si pemakai tidak sesuai dengan ketinggian.

7. Gatal-gatal pada anggota badan & tempat-tempat tertentu - terlalu banyak asid yang dikeluarkan melalui perpeluhan. Kesan-kesan kehitaman pada pinggang mungkin berlaku. teruskan pemakaian untuk mengeluarkan toksid berasid.

8. Badan terasa cergas dan lebih aktif - kerana tindakan resonan molekul air di dalam badan lebih aktif setelah memakai Premium Beautiful kerana tindakan FIR.

No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails