Tuesday, January 31, 2012

Mandi manda di presint 11

dlm bln 11 ari tu kami pegi sini. mula2 sesat gak nak cari. GPS pun x dpt cari. siap kena g tanya kat balai polis. poyo btul. x silap dah 2 kali mandi kat sini. best gak. ada 2 kolam kat situ. utk kanak2 dan dewasa. kena bayar tau. kanak2 RM1 dan dewasa RM2. selalu aku bayar utk anak2 je. kami berdua belum lagi try mandi sini. rasa mcm leceh nak tkr baju. mgkn next time kena try jgk. selain tu ada tandas yg bsr gak utk mandi dan tkr baju. gambar2 ni kat luar swimming pool. sementara nak beli tiket. masuk pun kena ada masa. yg aku ingat mas aku g tu, 5ptg sampai 7ptg. selain tu ada gak masa cuma aku lupa le....hehheehe...

kat dalam x leh ambik gambar. so x de la gambar kat dlm pool. disamping tu ada gak playground dan kafetaria kt situ. x silap nama tempat tu Pusat Kejiranan Presint 11. so far pd pendapat aku, oklah tempat ni. sesuai utk bwk anak2 dan kita pun enjoy nak mandi sama. You should try it.....



















1 comment:

  1. In an interview with The Associated Press, CEO Christoph Mueller described the airline as a "ship that has many leaks," but said the monthly profit was a sign that things are on the right track. He said revenue has improved and costs are down, underpinned by low jet fuel Watch Online Jobs Alerts On Jawatankosong.

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails